ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Πανελλαδική Επίσχεση Εργασίας)

Ημερομηνία καταχώρησης (16/06/2015)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ και η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις δεν μας έχουν καταβάλει έως σήμερα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

Δεν ξέρουμε δηλαδή :

·         Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τα οφειλόμενα των Εκτός Έδρας του 2014

·         Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τα οφειλόμενα των Εκτός Έδρας του 2015

·         Πότε θα καταβληθεί το υπόλοιπο από Νυχτερινά και Αργίες  για τον Δεκέμβριο του 2014

·         Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τις  εξαιρέσιμες Αποδοχές ( Νυχτερινά , Αργίες  κτλπ) που μας  οφείλουν από τον Ιανουάριο  2015

 

Οι οφειλές αυτές συνίστανται σε μη καταβολή των εξαιρέσιμων αποδοχών μας (Νυχτερινά και Αργίες )  και των Εκτός Έδρας μετακινήσεων μας και αποτελούν για μας βασική πηγή εσόδων για την επιβίωσή μας.

 

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω έρχεται και το σχέδιο νόμου του Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. ΜΑΡΔΑ όπου ουσιαστικά μας κόβει όλες τις αμοιβές για τις Εκτός Έδρας μετακινήσεις..

  

Επίκειται συνάντηση  με τον Υπουργό Υγείας και τον Αν Υπουργό Οικονομικών  για να συζητήσουμε και να προτείνουμε  τις πιθανές λύσεις  για τα παραπάνω . Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις ή δεν δοθεί ρεαλιστική λύση στα προβλήματά μας 

 

Σας δηλώνουμε προς ενημέρωση των συμπολιτών μας που ζητάμε και την κατανόησή τους, ότι από την  18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015  προχωράμε σε  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.  

             Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο