Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Ημερομηνία καταχώρησης (02/06/2016)Προς :  1) Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ

Κ. Καρακατσιανόπουλο Κων/νο

2) Διεύθυνση Παραρτήματος  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, 12η Περιφέρεια

Θέμα: Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ συνεχίζονται, δυστυχώς καμία πρωτοβουλία  έως και σήμερα πάρθηκε για να δρομολογηθεί η λύση τους.

 

Οι συνάδελφοι του Τ/Α ΚΕΝΤΡΟΥ  του ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ  εργάζονται ουσιαστικά σε «κοινόχρηστο» χώρο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με αποτέλεσμα  να πλήττεται σοβαρά η   επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου και η νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων .

Σύμφωνα μάλιστα με προφορικές καταγγελίες μελών μας  , είναι πολλές οι φορές που ο τηλεφωνητής-ασυρματιστής-συντονιστής, (ίδιο άτομο) , δέχεται και  διαβιβάζει κλήσεις προς τα ασθενοφόρα έχοντας δίπλα του πολίτες είτε για πληροφορίες που βρίσκεται το τάδε γραφείο ή συγγενείς ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο για το πότε θα φύγουν μιας και χώρος που βρίσκετε το Τ/Α ΚΕΝΤΡΟ και ο χώρος στάσης των πληρωμάτων  είναι συνέχεια ανοιχτός. Επειδή κατά καιρούς  έχουμε γίνει μάρτυρες προπηλακισμών συναδέλφων, σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι συμβεί στο μέλλον.

Όσον αφορά τους χώρους στάσης των διασωστών δεν επαρκούν και δεν πληρούν τα ευρωπαϊκά στάνταρ υγιεινής .

Θα πρέπει να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων των σταθμών μας ώστε να δίνατε η δυνατότητα στα πληρώματα να μπορούν να καθαριστούν ή να αλλάξουν τα ρούχα εργασία τους όταν έχουν λερωθεί.

Πρόκειται για εργοδοτική υποχρέωση   να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και  ασφάλειας  όσον  αφορά  τον  χώρο,  τον  χρόνο  και  τον τρόπο εργασίας

 

Καλούμε την Διευθύντρια του Παραρτήματος  καθώς και την Διοίκηση , να δώσουν άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να δρομολογήσουν την μετεγκατάσταση του ΤΟΜΕΑ ΡΟΔΟΥ στον νέο κτίριο που έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό .

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. 

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο