ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ - 166 ΤΟΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.)

Ημερομηνία καταχώρησης (01/03/2017)ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ - 166 ΤΟΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ

(ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 99, ΧΑΝΙΑ 23/02/2017

Τ.Κ. 73100

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6944461474

FAX: 2821028667

EMail: somatio166chania@gmail.com Αρ. Πρωτοκόλλου: 254

Προς: Γρ. Πρωθυπουργού

Κοιν: Υπουργείο Υγείας

ΠΟΠ ΕΚΑΒ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ – 166 τ. Χανίων καταγγέλλει την προσπάθεια της Διοίκησης του ΕΚΑΒ να ποινικοποιήσει τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων σχετικά με τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων, με την υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας, με την παροχή ατομικών μέσων προστασίας.

Αγώνες που θεωρούμε ότι η Διοίκηση θα έπρεπε να είναι στο πλευρό μας και να συμμάχεται για τα δίκαια αιτήματά μας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι προσφέρουμε υπερβάλλοντας εαυτόν σε αντίξοες συνθήκες, με πενιχρά μέσα, εξυπηρετώντας κάθε πολίτη που χρειάζεται βοήθεια οποιαδήποτε στιγμή. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Διασώστες του ΕΚΑΒ είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε άμεση κατάσταση όπως μαζικά ατυχήματα, καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε άδεια, αφού η φύση της εργασίας μας είναι η άμεση επέμβαση σε σοβαρές και απειλητικές καταστάσεις για την υγεία, στέκοντας αλληλέγγυοι ακόμα και εις βάρος της προσωπικής ζωής μας.

Θα στηρίζουμε πάντα τον εργαζόμενο και τα δίκαια αιτήματά του με πίστη και αφοσίωση στο έργο του όπως κάναμε στο παρελθόν

Θα στηρίζουμε πάντα την Ομοσπονδία μας, η οποία είναι στο πλευρό μας σε οποιοδήποτε πρόβλημά μας σε αντίθεση με τη Διοίκηση που έχει μόνο σκοπό να διασύρει τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια στηρίζουν το ΕΚΑΒ με ανιδιοτέλεια και πραγματική αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Μετά τιμής

Για το Σωματείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κιοπές Αντώνιος                                     Καρεφυλάκης Θεοφάνης

κατεβάστε την καταγγελίαΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο